Tho House

Designed as a family residence for 4 people, this 4 bedroom residence also has an attached annex for any visiting relatives to stay in. Located in a 105 square metre of land in a busy part of Thao Dien Ward, District 2, HCMC, VN. Building has been designed to achieve natural light and ventilation to all the areas. By allowing cross ventilation through the spaces, heat gain of the building has been reduced…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s